Relatietips voor Dummies

(1 klantbeoordeling)

 9,99

Verbeter je partner, begin bij jezelf. Dit handzame boekje staat vol bruikbare tips voor een hechte vriendschap en meer intimiteit. In tien hoofdstukken lees je over het verloop van de relatiedans en wat je kunt doen als je elkaar onbedoeld op de tenen trapt. De auteurs geven praktische adviezen over zaken als het stellen van grenzen, emoties delen, gezond ruzie maken, seks zonder verplichtingen en de omgang met de (schoon)familie.

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Scherpe tekst voor een scherpe prijs.
144 blz.
1e druk
ISBN 9789045350134
NUR 775
BBNC Uitgevers Amersfoort

U krijgt dit boek binnen twee werkdagen thuisgestuurd via Post.nl. Wij verzenden uitsluitend binnen Nederland. De verzendkosten worden zichtbaar bij het afrekenen.

Desgewenst kunt u dit boek door ons laten signeren. Geef dit aan bij uw bestelling!

1 beoordeling voor Relatietips voor Dummies

  1. Frans Peterse

    Een handzaam boekje vol met tips om de kunst van samenleven te bevorderen. Geschreven voor die nieuwsgierige man en vrouw om hun relatie een nieuwe impuls te geven. Een werkrelatie is wel wat anders dan een partnerrelatie; zie thema’s over ruzie, seks, (schoon)ouders, liefde, onderhandelen en emoties, grensconflicten, toekomstdromen, hobby’s. Het laatste hoofdstuk biedt tien tips voor een gelukkige relatie. Het boekje steek je in je binnenzak, steeds bij de hand als een leidraad, een handleiding voor een gelukkig leven. De inhoud wordt slim en helder weergegeven. Het biedt veel gespreksstof voor beiden, zodat je steeds dieper in elkaars ziel kunt kijken en veel meer te weten komt dan tot nu toe. Veel voorbeelden en situatiebeschrijvingen, ook om elkaar te kunnen troosten of voor spontane seks. Aanbevolen voor een breed publiek. Pocketuitgave; kleine druk.

    Frans Peterse NBD Biblion

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.