Overspel draait niet alleen om seks

(1 klantbeoordeling)

 17,50

Vreemdgaan is geen spelletje naar een ingrijpende vertrouwensbreuk. Een overspelaffaire zet het leven van twee geliefden volledig op de kop. Plotseling is de vanzelfsprekendheid van de intieme relatie verdwenen.

Overspel draait niet alleen om seks gaat verder dan het clichébeeld uit de media. Het beschrijft geen lijmpoging, maar geeft een genuanceerde kijk op deze relatiecrisis. Het boek gaat in op de meest urgente vragen die naar een affaire worden gesteld. Je doet elkaar pijn en toch houd je van elkaar, hoe kan dat? Is scheiden onvermijdelijk of is een doorstart mogelijk? Waar ben je elkaar uit het oog verloren?

De auteurs schetsen uiteenlopende voorbeelden van overspel situaties en belichten de achterliggende thema’s. Ze leggen uit hoe je opnieuw in gesprek kunt raken en beschrijven drie pijlers van een intieme vriendschap.

Categorie:

Beschrijving

ISBN: 9789460151439
Uitgegeven door uitgeverij Akasha.

U krijgt dit boek binnen drie werkdagen thuisgestuurd via Post.nl.
Wij verzenden uitsluitend binnen Nederland.
De verzendkosten worden zichtbaar bij het afrekenen.

1 beoordeling voor Overspel draait niet alleen om seks

  1. Zonniez

    Gebruiksaanwijzing voor je relatie.
    Ik vind dit boek super praktisch en met uitvoerbare tips wanneer je in een relatie zit met een ontrouwe partner. Of de aanwijzingen uiteindelijk helpen zal in mijn geval nog moeten blijken. (Review overgenomen van Bol.com)

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.