Hoe blijf je verbonden met je partner

 3,50

Verbinding is een woord dat je de laatste jaren vaak tegen komt. En niet voor niets want we horen niet meer vanzelf ergens bij. Je zult dus telkens weer verbinding moeten leggen. Het vraagt dat je actief betrokken bent bij je partner.

Hoe doe je dat? En kun je je ook teveel met elkaar verbinden? Je wilt geen los-zandrelatie maar ook niet zo in elkaar opgaan dat je je eigenheid verliest.

De klassieke valkuil is dat je denkt dat je veel samen moet doen om je verbonden te voelen. Dat is niet zo. Wel moet je aandacht geven aan de juiste aspecten. Er zijn stellen die ieder hun eigen leven hebben maar ook een diepe verbondenheid ervaren. Ze besteden aandacht aan wat wij noemen: de twee cirkels van verbinding.

In dit artikel leggen we uit hoe je een hecht team kan worden en hartsvrienden blijft. Samengaan betekent nu eenmaal dat je de stap zet van ik naar wij. Als je dat goed doet word je minder eenzaam. En blijft de ander spannend. Ook als je elkaar al lange tijd kent. Verbinding is een werkwoord.

Beschrijving

Een downloadbaar artikel dat je na betaling meteen kunt downloaden als pdf.
Je mag het lezen op het scherm of printen voor eigen gebruik.

Zet bij bestelling een kruisje bij je adresgegevens – want we sturen niets op.
Alles gaat digitaal.

Omvang: 20 pagina’s met illustraties.

Geschreven door Angèle Nederlof en Sjaak Vane

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hoe blijf je verbonden met je partner” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.