Liefdestips voor Dummies

(1 klantbeoordeling)

 9,99

De kleine Liefdestips voor Dummies staat vol bruikbare tips over liefdevolle aandacht en het aangaan van liefdesrelaties. In tien hoofdstukken leer je waar het volgens jou in de liefde om draait. De auteurs geven praktische tips voor internetdaten, intimiteitsmanagement en duurzame relaties. Je leest over kalverliefde, soulmates, een monnikenhuwelijk en het verschil tussen liefde voor jezelf, je partner en je auto.

Relatietherapeuten Angèle Nederlof en Sjaak Vane werden in 1984 op slag verliefd op elkaar en zijn het nog steeds. Inmiddels hebben zij twee volwassen kinderen en zijn zij auteurs van diverse boeken over relaties.

Categorie:

Beschrijving

Auteurs: Sjaak Vane , Angèle Nederlof

Afmetingen 9x165x116 mm

Gewicht133,00 gram

Verschijningsdatum: mei 2017

U krijgt dit boek binnen twee werkdagen thuis gestuurd via Post.nl. Wij verzenden uitsluitend binnen Nederland. De verzendkosten worden zichtbaar bij het afrekenen.

Desgewenst kunt u dit boek door ons laten signeren. Geef dit aan bij uw bestelling!

1 beoordeling voor Liefdestips voor Dummies

  1. Danielle Bakker

    Een kleine ‘dummiegids’ met liefdestips vol praktische adviezen en informatie over het aangaan van liefdesrelaties. De auteurs zijn beiden relatietherapeuten en hebben diverse relatieboeken uitgegeven. De opzet is standaard zoals in alle ‘voor dummies’-gidsen, met verwijzingen naar belangrijke informatie, tips, waarschuwingen en technische informatie. De onderwerpen zijn gevarieerd en gaan onder andere over verliefd worden, echtscheiding, werken aan de liefde, internetdaten, liefde voor jezelf en spirituele liefde. Het is gemakkelijk leesbaar en de opzet is zodanig dat je overal kunt beginnen met lezen. Bovendien bevat het boek zinvolle oefeningen en interessante feiten.

    Danielle Bakker NBD Biblion

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.